Webwinkel met de juiste voorraad

Als je een webwinkel runt wil je natuurlijk graag zoveel mogelijk klanten hebben en deze geen nee hoeven te verkopen omdat je een bepaald product niet op voorraad hebt. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor het verbeteren voorraadoptimalisatie

Optiply integreren met andere systemen

Voorraadoptimalisatie is niets meer dan de juiste voorraad van een bepaald product op een bepaald moment hebben. Hiervoor kun je een softwaresysteem zoals Optiply gebruiken. Het systeem kan eenvoudig geïntegreerd worden met andere systemen die je al hebt voor je webwinkel maar ook op zichzelf staand is het te implementeren in je webshop. 

Informeer naar de diverse versies

Optiply is in diverse versies te koop die variëren in prijs. Welke versie je kiest is wellicht niet even simpel voor iedereen om te bepalen maar je kunt ook altijd eerst om advies vragen bij de leverancier van het systeem. Voor meer informatie kun je ze bellen, mailen of het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je het juiste systeem in huis haalt waar je ook echt wat aan hebt. 

Hoe functioneert Optily? 

Optiply is snel te installeren zodat je er direct gebruik van kunt maken. Als eerste zorg je ervoor dat je webshop gekoppeld wordt aan de software. Heb je te maken met leveranciers die met bepaalde restricties werken dan kun je dit aangeven. Vervolgens kies je een inkoopstrategie en zorgt de software voor een analyse van de voorraad en de verkopen. Op basis daarvan krijg je een inkoopstrategie die je voor je webwinkel kunt gebruiken. Omdat de strategie op de data van het eigen bedrijf gebaseerd is kan er een voorspelling gedaan worden omtrent de verwachte verkopen van een bepaald product en kun je daar je voorraadbeheer op afstemmen en mee optimaliseren.